Prefabrik Ev Modelleri

Wiki Article

İyi kalitede malzemelerin kullanımıyla üretilmiş prefabrik ev çAlright uzun yıllar güvenle kullanılabilir. Bu noktada dikkat edilmesi gereken konu prefabrik ev satın alırken malzeme kalitesinin sorgulanmasıdır.

Prefabrik evler Fileırtınaya ve Rüzgara eighty km/h dayanıklı yapılardır fakat daha üst bir fırtına ve rüzgar esecek bir bölgeye yapılacaksa ekstra bir mukavvemet kazandırılması gerekmektedir bu konuda da yerin rüzgarını müşteri bizlere bildirirse bununla alakalı ekstra çalışma yapılmaktadır.

Prefabrik evlerin fiyatları; metrekare, kullanılan malzeme, opsiyonlu malzeme tercihi gibi birden fazla etkenin sonucunda belirlenmektedir. Tek katlı ve dubleks evlerin fiyatları da bu durum ile aynı fiyatlandırmaya sahiptir.

Prefabrik evler, fabrika ortamında önceden üretilen parçaların inşaat alanında hızlı ve kolay bir şekilde monte edilmesiyle oluşturulur. Bu yapılar, geleneksel inşaat tekniklerine kıyasla daha hızlı tamamlanır ve maliyet açısından daha etkilidir.

Bu evler ruhsatlı ve plakalı olduğundan dolayı imar iznine tabi olmamaktadır ve araç sınıfında nitelendirilmektedir. Yine de bazı belediyeler prefabrik evler için özel izin tanımaktadır bu yüzden bununla alakalı belediyeye ya da bulunmuş olduğunuz şehirde ki mimarlık ofislerine prefabrik ev yapma ile alakalı detaylı bilgiyi sorabilirsiniz.

Burada bir prefabrik evin imalatını ve prefabrik evin ve çelik evin kurulu halde örneklerini görüp deneyimleyebileceksiniz. Bu tecrübeyi edindikten sonra alanında uzman satış temsilcilerimiz sizinle derinlemesine prefabrik evi hakkında toplantı yapacaklardır. Ve istemiş olduğunuz prefabrik evin detaylarını konuştuktan sonra prefabrik ev resmi sözleşme ve ödemeleriniz tamamlandıktan sonra imalat aşamasına geçilecek üretim bittikten sonra sizin istediğiniz tarihte sevk edilecektir.

prefabrik ev fiyatları Prefabrik evlerimizi özellikle en çok sattığımız bölgelerden olan karadeniz bölgesinde prefabrik evlerimiz rahatlıkla kullanılmaktadır özellikle yaylalarda ve köylerde inşaatın zor oluşu prefabrik evlerin tercih edilmesini sağlamaktadır. Peki prefabrik evler bu kadar rakımda kullanılabilir mi ?

Dış duvar kalınlığı ten cm, iç duvar kalınlığı olarak 6 cm malzeme kullanmaktayız. Duvar panelleri arasında sixteen dansti yoğunluğundaki strafor ve çatı izolasyonu için kullanılan taş yünü bulunmaktadır. Bundan dolayı ısı ve ses izolasyonu betonarme binalara nazaran daha fazladır.

Prefabrik ev fiyatları 2+one dışında tüm hazır ev fiyatları içerisinde dahil olan duş teknesi, klozet ve lavabo bulunmaktadır. Bu durumların haricinde pakete dahil olan herşey ile birlikte   oldukça prefabrik ev uygundur. Ufak bir pazar araştırması yapan herkes görecektir prefabrik ev ki, opsiyonlar ne olursa olsun, hazır ev fiyatları diğer yapılara göre ekonomik kalmaktadır.

Yapı güvenliği açısından Karmod hazır evler değerlendirdiğimizde ‘uzun ömür’ diye bileceğimiz olumlu bir netice ile karşılaşırız.

Yenilikçi modellerde odalarda bile salon genişlik ve ferahlığını hemen fark edeceksiniz. Zorunlu kolon ve kirişlerin mekanı prefabrik ev modelleri daraltan sınırlamaları prefabrik villa tercihiyle geride kalacak.

This Web page is employing a stability company to safeguard by itself from on the net assaults. The action you merely carried out induced the safety Alternative. There are plenty of steps that would set off this block such as distributing a specific term or phrase, a SQL command or malformed information.

Prefabrik yapı sisteminde duvar panelleri özel levhalar arasına yüksek dansitede yalıtım dolgu malzemesi kullanılarak hazırlanır. Duvar panellerinin sağladığı yalıtım değeri tuğla veya gazbetonlu binalara göre yüzde altmışa varan oranlarda daha yüksektir.

Yüksek ses ve ısı yalıtım performansına sahip prefabrik evler kış aylarında sıcacık iç mekana sahiptir.

Report this wiki page